VANT DRØMMEJOBBEN
Franske Luis Castilla kan nå planlegge å legge ut på tidenes feteste motorsykkeltur i Europa. Harley-Davidsons fikk inn tusenvis av søknader etter at de søkte etter en som kunne planlegge og i to måneder kjøre den ultimate motorsykkelturen gjennom Europa, og den heldige vinneren får en ny Harley-Davidson Street Glide og 25.000 Euro for jobben!
(UPDATED 2015-04-27 09:40:00)

Web.red.
Luis Castilla er en erfaren motorsyklist og eventyrer, og ble omhyggelig valgt ut blant mer enn ti tusen søkere fra hele 27 land. Castillas skriftlige og filmede søknad inspirerte Harley-Davidson, og hans enorme lidenskap for sykkel, eventyr, mennesker og hans evne til å håndtere nye utfordringer gjorde at han fikk den ettertraktede jobben.

-Jeg er helt overveldet! Dette vil uten tvil bli den mest fantastiske opplevelsen i mitt liv. Å kjøre Harley gjennom Europa, få tips og råd fra andre erfarne motorsyklister og kjøre sammen med dem gjennom deres lokale byer vil gjøre dette til en ekstraordinær opplevelse. Jeg gleder meg til å dele min erfaring med andre slik at også de kan få ta del i denne utrolige reisen!
 
Eventyret starter i mai
Castilla vil bli fulgt av et profesjonelt filmteam for å dokumentere og dele erfaring og opplevelser på sosiale medier og gjennom bloggen "greatestrides".
På bloggen får motorsyklister over hele Europa, Midtøsten og Afrika mulighet til å laste opp og dele høydepunkter fra sine egne turer med andre touring-entusiaster. Dette vil også bli brukt til å planlegge Castillas endelige kjørerute.

-Vi ble virkelig overveldet av responsen på vår annonse for Discover More 2015, forteller Harley-Davidson europeiske markedsdirektør Mike Johnstone. -Hver søknad viste en pasjon for det å utforske verden og om den friheten du opplever når du kjører en Harley. Til slutt ble det Luis Castilla som ble den verdige vinneren. Hans dype lidenskap for motorsykkelkjøring og hans kjærlighet til nye eventyr vil forhåpentligvis inspirere førere over hele verden til å oppleve magien ved å kjøre touring på en Harley-Davidson motorsykkel.

Discover More 2015
er en to måneders sponset og betalt oppdagelsesreise gjennom Europa på en Harley-Davidson Street Glide motorsykkel. Luis Castilla får € 25.000 for kjøreturen i tillegg til selve sykkelen for å planlegge, kjøre og dokumentere for en hel verden de unike opplevelsene man kan få på en motorsykkeltur gjennom Europa.
   

Biker Journalen | Box 2928 | 7438 Trondheim | Tlf 92 88 45 60  | Send email | Org.nr: 983 170 501

 sitemap
Admin