Noe av innholdet i Biker Journalen 4/2018:

Børge Johnsens

FROGGY

Da det ble bestemt på jobben at de skulle ta en firmatur til Custom Bike Show i Norrtälje, bestemte Børge Johnsen seg raskt. I en byttehandel var han blitt eier av en chopper som han ikke var videre interessert i å beholde slik den var, og med utsiktene til en tur til Norrtälje la han raskt noen planer. Han skulle bygge om chopperen til slik han ville ha den og ta den 80 mil lange turen til custombike-showet i den svenske skjærgården.

Biker Journalen 4/2018. I salg nå!


PULVERLAKK-CHOPPEREN

For tre år siden kom Kai Engum over en 1999 Harley-Davidson Night Train som sto for salg i Sandefjord. Sykkelen var et havarert forsøk på en ombygging, og eieren hadde møtt veggen og gitt opp. Kai hadde vokst opp med motorsykler, men sto på det tidspunktet uten sykkel og ble fristet. -Det meste lå i kasser, forteller han, men etter å ha bygd ferdig det som var planlagt som bobber begynte han på nytt. Det var chopper han ville ha!
Les om Kai Engums chopper i Biker Journalen 4/2018. I salg nå.


Prøvekjørte 2018-nyheter:

Sport Glide

En convertible med mening

Det er vanskelig å se for seg en bedre måte å prøvekjøre motorsykler på enn å sette seg på en kald motorsykkel om morgenen, starte den og føle hvordan sykkelen våkner til liv mens motoren sakte varmes opp. Legge ut på veien, gli inn i trafikkbildet og oppleve hvordan sykkelen reagerer på de forskjellige vei- og kjøreforholdene. Vi hadde full tank, sola i ansiktet og hele dagen på oss!

Les om vårt inntrykk av Harleys nye Sport Glide i Biker Journalen 4/2018. I salg nå!

Prøvekjørte 2018-nyheter:

BREAKOUT

Landskapet på den spanske landsbygda byr på fantastisk fine motorsykkelveier, og mellom små og store landsbyer slynger veinettet seg gjennom et karrig fjellandskap. Med full oppakning og i feriemodus kunne man til fulle nytt en slik tur, men det var ikke derfor vi var der. Harley ville vise hva de nye Softail-modellene var gode for, og i godt driv rundet vi de skarpeste svinger og klatret opp og ned dalsider. Motorkraften i Milwaukee-Eight 114-motoren lå hele tiden på lur, og et lett rykk i gasshåndtaket bekreftet at kreftene var der.
Les om inntrykket vi fikk av nye Softail Breakout i Biker Journalen 4/2018. I salg nå!Prøvekjørte 2018-nyheter:

ROAD GLIDE

"Shark nose eller Batwing, det er spørsmålet", ville kanskje Shakespeare spurt om han hadde levd i dag, og det er spørsmålet mange bagger-kjøpere stiller seg. Vi har prøvekjørt årets modell av Road Glide, og det er ingen tvil om at Harley har kommet langt med moderniseringen av sine motorsykler. Harley-Davidson Road Glide er bygd på samme lest som Street Glide, og de er i utgangspunktet ganske like. Likevel er og oppleves de forskjellig.
Les om hva vi synes om 2018 Road Glide i Biker Journalen 4/2018. I salg nå!

Prøvekjørte 2018-nyheter:

IRON 1200

...Etter noen kilometer på motorvei for å komme ut av byen svingte vi av og fant noen mindre veier som ville ta oss ut på landsbygda. Sportsteren hadde oppført seg greit i de høye hastighetene på motorveien, men var også tydelig "liten, lett og naken" sammenlignet med Harleys store landeveiscruisere. I forkant av setet vistes noen centimeter av rammerøret før det forsvant inn under den smale "peanut" bensintanken. Harleys mini apehanger er smalt, og en liten lyktekåpe avslutter det smale designet med et speedometer og varsellamper som sitter midtmontert på styret. Jeg satt godt i solosetet som var godt polstret og formet med støtte i ryggen, og apehanger-styret med hendene i skulderhøyde ga en bekvem sittestilling..

Les om inntrykket vi fikk av Sportster Iron 1200 i Biker Journalen 4/2018. I SALG NÅ! 

Neste nummer av Biker Journalen (5/2018) 
er i salg den 2. august!

Husk at abonnenter får bladet tidligere,
billigere og rett i postkassa!

Abonner her!

I dette nummeret av Biker Journalen kan du også lese om:

  • Også prøvekjørt: 2018 Sportster Forty-Eight
  • Fartsbøter som svir!
  • Underdog: Flathead bobber
  • 2018 Daytona Bike Week
  • American Motorcycle Museum
  • News: HD Kristiansand ble nordisk vinner av Battle of the Kings
  • For 25. gang: Trondheimsfjorden Rundt
  • Faste spalter:
    Biker News, Nytt i Delehylla, Treffkalender

NESTE NUMMER (BJ 5/2018)
ER I SALG 2. august.


Abonnenter får bladet billigere
og rett i postkassa.
Abonnér her!

   

Biker Journalen | Box 2928 | 7438 Trondheim | Tlf 92 88 45 60  | Send email | Org.nr: 983 170 501

 sitemap
Admin