Noe av innholdet i Biker Journalen 2/2017:

I FREDRIK SANDBOS VERDEN

Fredrik Sandbo fra Fetsund kan enkelt sies å være over gjennomsnittet interessert i motorsykler, biler og nostalgia. Han har fem gamle stivramme-Harleyer og "en åtte-ti andre motorsykler", blant annet den første årgangen Honda CB450 "Black Bomber". Han forteller at han er ganske altetende når det gjelder motorsykler, men har en forkjærlighet for eldre customiserte Harleys fra perioden med flathead til shovelhead.
-Syklene må være spesielle og litt utenom det vanlige, forteller han lett henslengt mellom to av syklene; en sort knucklehead og en stålgrå shovelhead.

Les mer om Fredrik Sandbo og hans motorsykler i Biker Journalen 3/2017. I salg nå!

SPEEDLINER

Nils Johnsen hadde ikke de norske amatørbyggereglene i hodet da han bygde denne sykkelen. Ikke bekymret han seg for avgifter heller. Han bor i Cape Coral i Florida, og der har aldri godkjenning av amatørbygg vært noe problem. -Når man skal vise et amatørbygd kjøretøy her må man ha papirer som viser hvor delene kommer fra, forteller han, og legger til at han ikke behøvde å starte sykkelen heller. –Jeg trengte ikke en gang ta den av pickup'en!.
Les mer om Nils Johnsens Speedliner i Biker Journalen 3/2017. I salg nå.


HARLEY vs. INDIAN

Den nederlandske mc-journalisten Ben Kennepohl ville sammenligne Harley-Davidson Road Glide og Indian Roadmaster. Han tok med seg tre venner på en par hundre mil lang tur i Europa for å danne seg et skikkelig inntrykk av de store amerikanske landeveiscruiserne. Hva de kom frem til kan du lese om i.
i Biker Journalen 3/2017 som er i salg nå!

69 WOODY TRIUMPH

Når du treffer en mann som Anthony Robinson og kommer i prat med han så skjønner du at han er hva en custombygger burde være. Han finner løsninger, designer, fabrikkerer og former deler av ren lidenskap, og ser ikke mørkt på utfordringer. Han leter etter skjulte skatter på swapmeets, studerer annonser for å finne donorsykler og håndlager delene eksklusivt til hvert prosjekt.

Les om Anthony Robinsons '69 Woody Triumph i Biker Journalen 3/2017. I salg nå!


FUELLER

Drøm stort, bygg sterkt, kjør hardt er custombygger Bryan Fullers motto, men det viktigste er å ha integritet og mot til å fullføre de mest crazy innfall. Som for eksempel å trekke motorsykkelen med skinn! Men skinnet er ikke det som gjør denne sykkelen spesiell, selv om det bidrar.
Les om Bryan Fullers "Fueller" i Biker Journalen 3/2017. I salg nå!


MC-MESSEN I LILLESTRØM
Geir Jørgensen fra Haugesund tok like godt turen til årets MC-Messe på Lillestrøm på motorsykkel. Kalenderen viste at det var tidlig i mars, men det brydde han seg ikke om. MC-Messen er sesongstart i hans verden. MC-Messen er med årene blitt mye mer allsidig, og "grasrota", de som faktisk kjører motorsyklene, er bredt representert gjennom merkeklubber og interesseorganisasjoner.
tilby.

Les om årets MC-Messe i Biker Journalen 3/2017. I SALG NÅ!


Neste nummer av Biker Journalen (4/2017) 
er i salg den 8. juni!

Husk at abonnenter får bladet tidligere,
billigere og rett i postkassa!

Abonner her!

I dette nummeret av Biker Journalen kan du også lese om:

  • Slutt på MC-parkering i Oslo
  • Daytona Bike Week
  • Sons of Speed
  • Ny boost for flat-track racing
  • Nyhet: 20171/2 HD Street Rod 750
  • Erindringer fra en ferietur, del 2
  • Og alle de faste spaltene:
    Biker News, Nytt i Delehylla, Selges/kjøpes mm.

NESTE NUMMER (BJ 4/2017)
ER I SALG 8. JUNI!


Abonnenter får bladet billigere
og rett i postkassa.
Abonnér her!

   

Biker Journalen | Box 2928 | 7438 Trondheim | Tlf 92 88 45 60  | Send email | Org.nr: 983 170 501

 sitemap
Admin