Zyril Huze News har stilnet
Zyril Huze News som er verdens mest leste Harley-blog har stilnet. Cyril fikk i fjor en kreftdiagnose, men fortsatte å poste nyheter helt til det siste.
(UPDATED 6/12/2018 9:45:06 AM)

Web.red.

Tidlig i mai postet han avskjedsbrevet nedenfor der han varslet at han ville legge ut sin siste post den 15. mai, og bare fem dager senere døde han. Her er Zyril Huzes avskjed til følgere og lesere:

"Av helsemessige årsaker som ble oppdaget i 2017 og som trenger all min oppmerksomhet, kan jeg ikke lenger reise slik jeg har gjort og fokusere 100% på å skrive Cyril Huze Post. Som en konsekvens planlegger jeg å trekke meg tilbake, og se hva fremtiden bringer for meg. Fremtiden til denne bloggen er ennå ikke avgjort. Uansett vil jeg legge fra meg tastaturet den 15. mai, og håpe på en mulig overgang. Cyril Huze Post gjør det veldig bra og er til denne dag den ledende “Daily Custom Motorcycle News" i den digitale kategorien. Alt innhold og kommentarer som er publisert siden starten i 2006 vil være på nettet på ubestemt tid.
Min sterkeste følelse nå er en dyp takknemlighet til alle som gjennom hele mitt liv har støttet meg i å la mine personlige og profesjonelle drømmer realiseres. Tusen takk til dere alle, og jeg ønsker dere alle mange år med suksess.
Cyril Huze"

Her kan du lese Cyril Huzes historie, skrevet av sønnen Damien.