Noe av innholdet i Biker Journalen 6/2018:

RØD OG GUL CHOPPER

Det er ikke alltid like lett å finne på en god overskrift, men noen ganger er det bare så åpenlyst. Morten Nessvolds røde og gule chopper var nettopp det, så da jeg satt og tenkte på en overskrift, slo det meg: Rød og gul! Hvorfor ikke kalle en spade for en spade og kalle artikkelen det: Rød og gul chopper…
Les om Morten Nessvold og hans røde og gule chopper i Biker Journalen 6/2018 som er i salg nå.

HARLEYS JETFIGHTER 

Biker Journalen har vært i Hellas for å prøvekjøre Harleys nyeste flaggskip i den nye Softail-familien, FXDR 114. For de som ennå ikke har fått det med seg har Harley-Davidson lagt ut på en ny reise hvor målgruppen er fremtidens motorsyklister. Du trenger ikke glemme alt Harley har stått for, og står for, men verden er i rask endring, og Harley har skjønt at skal de være med å forme fremtiden må de starte nå. FXDR 114 er en powercruiser hvor det er lagt vekt på en urban kjørestil med "stoplight-to-stoplight" akselerasjon, men med aggressive kjøreegenskaper for kjøring langt utenfor bygrensen.

Les hva vi mener om FXDR 114 i Biker Journalen 6/2018. I salg nå.

Inspirert av David Mann

Tidligere drev Micah McCloskey sin egen custom-butikk i Canoga Park i California hvor han bygde custombikes som gjerne høstet premier på utstillinger og customshows. Men like mye som han likte å pusle med sykkelbygging likte han å jobbe på motorer, og gjennom mange tiår hadde han bygd seg opp et rykte som en fremragende motormann. I 2013 solgte han firmaet for å pensjonere seg og "bare ha det gøy og kjøre motorsykkel", som han selv sa det den gangen. Men stripene går som kjent ikke av en tiger…

Les om den David Mann-inspirerte chopperen i Biker Journalen 6/2018. I salg nå!

BARE FOR MORO

Også hos Ducati ser de at tidene skifter, og at det gjelder å følge med i timen hvilken vei vinden blåser. I 2015 kom 800-kubikkeren Scrambler på markedet, en motorsykkel ganske ulikt hva Ducati har syslet med de senere årene. Den har blitt en stor suksess, og i år har Ducati fulgt opp med en større Scrambler på 1100cc. Å beskrive hva en "scrambler" er, er ikke uten videre enkelt, men amerikanerne beskriver den som en gatemotorsykkel med off-road potensial.


Les om 2019 Ducati Scrambler 1100 i Biker Journalen 6/2018. I salg nå!Stivrammerally

Det var juni, og høytrykkene sto i kø over landet. Stivramme-entusiaster rundt om fant frem sovepose og liggeunderlag, pakket på motorsyklene og hadde et mål for øye. For fjerde gang skulle det nordiske stivramme-rallyet arrangeres, og etter en avstikker til Østlandet i fjor var Stivrammerallyet tilbake i Valdres i år.
Les om årets Stivrammerally i Biker Journalen 6/2018. I salg nå!

HD og fremtiden:

FLERE VEIER TIL HARLEY

I Harley-Davidsons fremtid har de en visjon om at uansett hvilken type motorsykkel du ønsker, så skal Harley ha en som passer for deg. De ser at verden er i endring, og vil være med å forme utviklingen. Med slagordet "Flere veier til H-D" har Harley-Davidson vist frem fire nye modeller som vil bli lansert i løpet av ett til to år. LiveWire, streetfighter, en adventure-sykkel og en ny custom representerer fire forskjellige markeder, men har til felles nyutviklede motorer og design som Harley aldri tidligere har hatt.

Les mer om hvordan Harley ser fremtiden i Biker Journalen 6/2018. I SALG NÅ! 

Neste nummer av Biker Journalen (7/2018) 
er i salg den 29. november!

Husk at abonnenter får bladet tidligere,
billigere og rett i postkassa!

Abonner her!

I dette nummeret av Biker Journalen kan du også lese om:

 • 2019-modellene fra Harley-Davidson
 • 2019-modellene fra Indian
 • HOG Nationals i Stavanger
 • Custom Bike Show i Norrtälje
 • Sesongavslutning på Gardermoen
 • Historien om Boardtrack racing
 • Harleys livredder: Vaughn L. Beals
 • God sommer ga oppgang i mc-salget
 • Faste spalter:
  Biker News
 • Nytt i Delehylla
 • Treffkalender

NESTE NUMMER (BJ 7/2018)
ER I SALG 29. NOVEMBER.


Abonnenter får bladet billigere
og rett i postkassa.
Abonnér her!