31 ÅR I MOTORSYKKELENTUSIASTENS TJENESTE!Biker Journalen er motorsykkelentusiastenes blad! Vi har motorsykkelen i fokus, med entusiasmen for livet på to hjul som det viktigste. Vi presenterer nyheter, klassikere, originale perler, customs, choppere, motorsykkelsport, treff og arrangementer i tillegg til tester og produktpresentasjoner, - og vi engasjerer oss i motorsykkelpolitiske spørsmål. Om du sverger til original Harley, langgaflet chopper eller gammel Triumph vil du garantert finne interessante artikler og godt stoff i Biker Journalen, krydret med nyheter, tekniske artikler, historiske tilbakeblikk og reportasjer fra inn- og utland.
Biker Journalen får du kjøpt hos Narvesen, i bladkiosker og hos de fleste bensinstasjoner over hele landet.

 

Biker Journalen kom første gang ut i 1987 under navnet Norsk Biker Magazine. Det var på den tiden det eneste norske Harley- og custombladet i handelen, og bladet fikk raskt en trofast leserkrets. De første utgivelsene var kun i sort/hvitt, men etter hvert ble det farger på forsiden og også innholdet ble preget av fargetrykk. Bladet var et idealistisk foretak, og i 1993 kom det foreløpig siste nummeret ut.
I 2001 hadde motorsykkelmarkedet endret seg mye siden Norsk Biker Magazine forsvant fra bladhyllene, og etter en liten markedsundersøkelse hvor det viste seg at mange husket "bikermagasinet" og ønsket det tilbake ble avgjørelsen tatt. Med navnet Norsk Biker Journal kom det første nummeret ut våren 2001, og dermed var en ny epoke i norsk bikerhistorie skapt. Den første utgivelsen var på 60 sider, og det første året kom bladet ut med fire utgivelser. Responsen på bladet var så stor at året etter ble antalletøkt til fem, samtidig som også sidetallet økte. I 2003 økte utgivelseshyppigheten igjen, nå til seks blader i året med fast utgivelse annenhver måned. Sidetallet ble samtidig bestemt aldri å være mindre enn 84 sider. Siden bladet bare ble omtalt som "bikerjournalen" ble også en liten navneendring til Biker Journalen foretatt i all stillhet.

Siden re-lanseringen i 2001 har Biker Journalen etablert seg i markedet som et av de viktigste motorsykkelbladene for norske motorsykkelentusiaster. Biker Journalen gir ansikt til de mange motorsykkelentusiastene som finnes i det store og blomstrende motorsykkelmiljøet, og søker å skildre motorsykler, personer og miljø på en positiv måte og ivareta og sette fokus på norske motorsyklisters hverdag. Biker Journalen har en spesiell forkjærlighet for amerikanske og britiske motorsykler, men vi har et åpent sinn og vi forstår at i en hverdag hvor motorsykkelhobbyen stadig blir utsatt for angrep som vil innskrenke vår frihet må vi jobbe for å holde motorsykkelmiljøet samlet for å vise styrke.

Biker Journalen støtter arbeidet som gjøres i NMCU (Norsk Motorcykel Union), NFSOK (Norsk Forening for Spesielle og Ombygde Kjøretøyer) og FEMA (Federation of European Motorcyclists) for å fremme motorsykkelhobbyen og motorsyklisters interesser nasjonalt og internasjonalt.

 

BIKER JOURNALEN
P.O.Box 2928
7438 Trondheim
Norge

Tlf. +47-92 88 45 60


Bankforbindelse:
Sparebanken Midt-Norge
Konto nr. 4212.05.18865


Betaling fra utlandet:
Sparebanken Midt-Norge
7467 Trondheim
Norway
Account No.:  4212.05.18865
SWIFT/ BIC address:  SPTRNO22
IBAN:  NO 44 42120518865